Tuesday, June 29, 2010

Santai weekend

Ralat on previous entry

Berkenaan entry lepas, ada sorang reader ni dah explain kenapa seller tu lambat. No wonder lambat sebab memang dia banyak problem. Kalau la dia explain sendiri betul2 dengan customer dia sorang ni. She owes me a proper explanation, takde la aku maki2 dalam hati ni kan. Kepada seller tersebut, saya minta maaf kerana salah sangka.

Me

Ok la baru nak cerita update pasal weekend. Ye la korang seronok la dapat keluar2, dating2 kan. I hanya dapat berlegar2 di dalam rumah sahaja. Started getting into all the "why me" and "why can't I have an easy pregnancy?" but then sambiil penampar2 pipi gebu ini I realised that dah sampai tahap ni pun bersyukur sangat2 :)

Tipu la tu duk camni 24 hours kan, sempat lagi main kejar2.

Ok la tu tu duk umah, duit pun selamat sikit. Eh selamat ke? Cam lagi banyak je keluar.

Kids

Cewah bukan main lagi budak ni posing ye. Eh sila fokus budak depan tu, bukan budak belakang tu ye walaupun aku tau mata korang tertumpu kat orang belakang tu. Hahahah. Cantik kan baju baby girl sulam2 gini. Ni her tokmama bought this masa dia gi 'over-the-sea' tu.


Pakcik kecik ni menyandar cam bapak aku je aku tengok. Pun bukan main lagi, cam orang tua gayanya. Ni sofabed baru ibu dia beli, kat toys 'r us. RM150. Motif duk promote sofa kanak2 kat sini.



Ok la tu je nak update :) Best kan layan budak2. Tak sabar ada anak sendiri :)

2 comments:

SyidaMislan said...

Cantik sofa bed tu.but only if my son knows how sit on it properly. or else dia panjat2 atas sofa bed tu.lagi haru...

~ana~ said...

cantik sofa bed tuh...

xpe2..x lama lg bleh beli untuk anak u sendiri...

x lama je lg kan...:)