Thursday, August 5, 2010

Bag oh bag

Hi all :) Beberapa perkara nak bagitau:

Merujuk kepada entry terdahulu, ubat pink tu adalah antibiotic, hanya di makan selama 3 hari. Sebab? Ada urinary tract infection (UTI), ala kencing kotor bahasa mudahnya. Infections are a part of normal life. Pregnancy is a time when some infections are more common than usual. Biasa la kurang air kot.

Over je taw kalau hari2 kena telan 8 bijik pil camtu. Biasa 4 biji JE :) Takpe alah bisa tegal biasa. Err tu je la kot nak bagitau, hehehe.

Oh ni haa, baekk punya ubat. Bila dapat parcel hati gundah pun jadi ceria. Ye la kan, duit elok2 tak terusik dalam bank jadi susut la skit. Apa nak buat, I berkorban duk hospital, husband pun kena gak la berkorban kan.


Upacara pembukaan hadiah. Aku beli, dia pulak jadi kastam check barang.



Teng terenggggggggg

.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


Tiada sebarang model memodel disini, harap maklum. Size bag 22" x 9" x 12". Besar punya.


I so love my bags! Err korang tauu tu kot. But I don't really have much of those big bulky bags. Wah nak jugak highlight tu. So tak salah la kan I beli. Nanti baby kuar dah siap la bag besar untuk usung ke sana kesini. Umah mak, umah MIL, umah sendri.

Usually when out-of-town trip (ewah macam la selalu kan travel), I would usually bring along a minimum of three bags: one for my shoes and slippers; one for my clothes, towels and other essentials; and a handbag for my phone, money, and etc stuffs. Jadi cam huru hara pegang banyak bag.



For the mean time, bag ni duk dalam bilik bersama2 tuannya di wad ni. Poyo je bunyi tapi at least boleh gak menyumbat barang2 baby yang tak seberapa banyak ni. Dah test sumbat banyak2 barang dalam tu, everything fits well in just one bag, plus it still has a lot of room for more. I just love how spacious the bag is!

Dah beli tu kena la puji2 kan mengelakkan rasa bersalah. Ok la semoga berbahagia puan adia :)

7 comments:

ppb_ppkp said...

cantik beg..bape hengget tu adia.. beli kat mana????? meh tinggal blog yg jual online tu..ikikikikki..
adia..bila due?????xlama dah kan??
imah dok cari la benda alah tu.. meh jual kat imah la...ehheeh. serius buyer ni

Azmiezas said...

nampaknya tuan blog ni dah buat preparation dalam dan luar dah ni..hehehe..(gurau jer..)

psst:..cantek beg tu, mcm berkenan la pulak..

POSH76 said...

canteklah bag tu....ini mmg ubat yang terbaek hehe

kak ina mail said...

campak akak satu beg.rajinnya ko beli beg.mesti kalau jalan, ikut kaler baju ngan sedondon ngan beg.baik cakap .

NUNU EERA said...

sempat lgi shoppin on9 ye..

ERMAYUM said...

wow beg baby baby victoria secret seksi baby u dear :)

CiKaYu said...

cun babe