Monday, August 9, 2010

I tanya U jawab

Sekarang tak pakai dah uniform hospital yang besar gedabak itu. Maklum lah dah otai kat wad ni kan, pakai baju biasa je. Oleh itu beberapa helai baju telah dibeli husband. Baju baby tak beli2 gak, baju mummy dia je yang dibeli.

Antara baju2 dibeli, murah2 je baju, selai10 hinggit je.


Nak tengok perkembangan terbaru tuan tanah? Dah tengok jawab soklan2 ye.

.
.
.
.
..

.
.
.
.
.
..
.
.
.






Tengok dari jauh dulu

.
Soalan:

a. Dari bentuk perut boleh teka ke boy or girl ke?

b. Which one korang prefer? Sembelit or cirit-birit semasa mengandung? (soklah takleh blah)

c. Lawa tak bakal mummy ni? Ke masih selebet seperti biasa? (tiada hadiah atau caci maki untuk sebarang jawapan ini)

Close up
Kuiz:

Kalau tuan bijak bistari, cuba teka kandungan ini sudah mencecah berapa minggu? Siapa terawal jawab betul hadiah misteri disediakan, tapi tunggu la I lepas bersalin ye. Duk spital camno nak bagi. 1 pic akan diremove dalam masa terdekat nanti atas faktor2 keselamatan :)

Note: Purple and Qellissa takleh join kuiz ye, jangan marah aaaa.

18 comments:

rATu kEBaYA said...

adia.. dah 32 minggu betul tak.. hehehe

Wife Mr.Em~Ibu Mr.Aqil said...

Cute nye mommy nih.. ;o)

:: iManja :: said...

comey nyer perutttttt!!!!!!!!

SyidaGorjes said...

i think u dah bole start decorate spital tu.untuk menimbulkan mood raya+puasa, since u dah jadi permanent resident kat sana.hehehee


takmo teka.

Kie-yu said...

baby girl~!
hee
mummy pretty
baby mst comey gile :D

a d r e y n i e e l i s y a said...

nampak comel jerk perut tuh..
ni baby girl neyh..

hihihihi.... ;)

~ana~ said...

eh..comel apa gitu....

erm..agak nya dah 36 minggu kot ye...

take care adia...

aeinio said...

yg penting jaga kesihatan.. susah nak agak bila tgk gambar kena tgk live.. hehehe selamat menyambut ramadhan dan selamat menempuh hidup sebagai seorang ibu... tahniah...

Azmiezas said...

Ala tomeinya pewot..kecik jer..

akak agak2 dah 7 bulan lebih nak masuk 8 agaknye,.. tapi minggu akak tak tau,..aci teka macam ni?..hehehe..

Kniedaz said...

awat kecik je perut? Tak tau la nak meneka ni tapi badan Adia maintain je..hoho jeles plak..

*pasal sembelit @ cir bir tu, kalau nak dua2 tak suka tapi baik cirbir dari sembelit..huhu

gewecun said...

adia..nak teka lah ..rasanya dlm 34 minggu kot..hihi..tengok u pegnen..rasa cam nak pegnen lak lagi..hihih

Berd said...

ni baru dua minggu ni. tapi nampak lain sebab kembar 4. tahniah kak.

Lady of Leisure said...

bakal mommy ni memang sentiasa cantik jelita..
:)

NUNU EERA said...

36 minggu.. esok da leh deliver da.. hehe.. sori la sis.. xbrp nk tau la klu pki tgk perut je..

ERMAYUM said...

i teka 2 dua kembar laki and pompuan heheh

Hamzah Ian said...

fuhyooo.. tahniah eyh nnt dapat anak..

CiKaYu said...

adia,
i would say u dah 35wks? baby boy?

cik helena said...

comelnyaaaaaaaaaaaaaa!tanak teke.haha