Wednesday, August 25, 2010

I'm loving it!

I'm back.

Belum bersalin ye tapi emosi kurang stabil 2-3 hari ni. Al-maklum lah lama sangat menetap di wad ni, feels like a roller coaster ride at times.

I love being pregnant, really I do. Suka dengar baby tendang2, I love hearing baby's heartbeat inside of me. I love the attention by everyone in the hospital. Takleh la harap 100% perfect but I'm trying to look things at positive way.

Perut dah makin besar, my baby is very active, I feel my baby kick and move around all of the time now. Even most of the time I'm alone here, I feel like I am never alone, coz my baby makes sure I know that.

Btw, last Sunday ramai pelawat. Mama n abah bawak bibik2 abang no.1, abang no.2 and my bibik! Yup, she's back! Lega sikit nak berpantang ni. Sebab nak tumpang bibik2 abang, masing dah nak balik Indon for good few days before raya. So haruslah datang melawat aku kan bermaafan2, mana tau ada kutuk belakang2 ke hehe.

The bibiks and tok. Bibik2 tu nampak sangat ke muka dari seberang?

Masing2 buat hal sendri, I bergambar syok sendiri hehe. Tu abah n mama tengah tunjuk kat bibik abang no. 1 KLCC n KL tower yang boleh nampak dari bilik. Kagum gila dia.


That's all for today :) Selmat berbuka puasa.

15 comments:

POSH76 said...

lama2 dok spital pun bosan gak...tapi bila meriah cam gini at least tak terasa sgtkan...hehe

HaNa NyoTa uHArA said...

ko nak cite apa ek..cite bibik ek..? aku blurr laa

Lady of Leisure said...

hehehe.. samalah kita pun kalau pi dubai tengok burj khalifa sure kagum gile kan hehe

NUNU EERA said...

loving it 2.. nk kne cpt2 say yes ni kt org yg propose 2..;)

Shiela Latif said...

semoga selamat melahirkan yer babe....raya dapat balik umah tak?...ekeke

~ana~ said...

best nya duk kat hospital, ramai org dtg jenguk...

maid2 tu mmg terserlah la dr seberang ya bukkkk....

kak ina mail said...

amboi akak suka ngan mulut mak ko tu.cute je tunjuk klcc.ramainya bibik.minta bibik tlg buat biskut.khe khe.ramai family datang, muka ko sihat je.bila nak bersalin ni.cam lama je kau dah duduk kat situ.

SyidaGorjes said...

motip n3 ni utk cerita bibik or kekaguman bibik dgn klcc?
=)

zety said...

hospital mana ni?

hope selamat melahirkan:)

☻UsaGi NaNa☻ said...

hope baby sht....wee~~~LIKE baby~

mahira oya said...

meriah plak bile rmi pelawat kan..

.::WaNiE::. said...

mata tertangkap pink pink saja haha. comel.

Eh bibikS tu nampak la muka indonesian nye :p

rATu kEBaYA said...

tgk ramai mcm tu rasa mcm dah raya pulak.. heehe

ieda said...

x bersalin layie yer dik ... heheh ciannn .. memang syok kalau preggy .. nak bersalin tuu yg kureng syok .. kalau ada org tgk2 kan alhamdululliahhh .. haaa jgn lupa pantang nieh .. biasanya kalau org dari indon nieh pantangnya boleh tahan .. mcm zaman tuk nenenk kita dulu2 ..

kalau akak suker sgt2 hehehe

Mama Hanim said...

wah ramainya nmpk cm happening plak..hehe.. hilang boring skit kan..

take care ok..