Wednesday, August 18, 2010

Comment hilang!

Dengan segala hormatnya dimaklumkan semua comment kesayangan dari rakan2 blogger ke atas semua entry di blog ini telah hilang! Kalau ada pun hanya sedikit yang terselamat.

I changed my blog template to one of the new ones on "template designer" and all my comments have disappeared setelah mengedit2 di comment moderation. I really need to retrieve those comments. Is it possible? If so HOW???

Bukan nak kata banyak orang comment or tinggal jejak, but for me, BANYAK la yang comment, and aku sayang semua comment2 tu.

I HATE YOU BLOGSPOT! What is the best way to contact a Blogger support person?

*menangis* mogok la tamau bukak puasa!

20 comments:

NeenaAnuar said...

I lagi suke layout you yg lama.. very classyy gituuuuuuu.. :D

xazryx said...

camne leh ilang ni ?

Izan Ishak said...

hilang? camna boleh hilang ni... ataupun blogger pening2 lalat. sblm ni pun komen penah missing in action tau adia~

jgn mogok takmo bukak posa...cian bby~~~

Lady of Leisure said...

lady penah gak komen hilang tapi kejap lepas tu dia akan muncul balik hehe

Kauthar said...

alaa..kalau hilang sayang la pulak..hopefully u bole retrieve balik all the comments :)dulu masa i nak tukar layout pun macam2 hilang, now dah takut nak edit dan tukar2 lagi dah :(

rynas said...

cam ner pernah hilang ekk..tapi saya pun penah kena juga dulu...hehhehe sedih tau yer..yer..akak faham cam ner perasaan ADia tapi jangan ler sampai tak mo buka poser pulak hehheheh

azzamoro said...

patutnyer before u tukar template, u backup dulu. buat back up tak?

~ana~ said...

eh..baik mogok xyah pose terus...hah3x...

sabo adia..sabo...dugaan tuh....

mahira oya said...

ala sian die..saba jer la ek..
tp mmg sakit hati pon..adui

Kniedaz said...

hilang? akak pun tak tau macamana nak retrieve..huhu

kak ina mail said...

Kenapa hilang plak.akak dah beberapa kali tukar template, tak pernah lagi hilang.template ni cantik lah.cuba check setting comment betul-betul.

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

camne leh ilang ek?
sepanjang berblog even tukar layout berpuluh kali..tak pernah ilang..hurmm....penin2...

besnye menteri lawat2..but, if u bersalin c-zer nanti..sy nasihatkn jgn amek sebarng jamu utk sebulan..sakit woo tempat jahit tu..pedih2 rasa..sbb sy pernah amek ginseng..then pedih tak hingat.padan muka sy kan? ngeeee

NUNU EERA said...

template dulu lgi lwa tpi ni pun okkey..klu nk gna yg sma pun bsn jgkkn??

farahfatihah said...

komen i pun hilang ke dear?

Shiela Latif said...

ala siannyer...tak best lar komen ilang...kena check setting moderation kot...salah setting ker...


jaga kesihatan...buka jangan tak buka yer :)

ratusiput said...

sib komen yg ilang.kalau yg lelain ilang.cam gambo ke ape ke..lg haru ko..

maCy said...

agree2..suka yg lama..tapi perubahan 2 bgus juga..

isk2, jgn mogok.. eh, posa ke maksaklahnya? ;p

ieda said...

x pandai bab2 nieh .. akak dulu cuba jugak tukar tapi x save layie ..
sekali tgk lain mcm jerk .. terus pakai templete yg bloggers advice ajer .. x berani nak tukar dari bloggers lain huhuhu

SyidaGorjes said...

tak dapat i nak tolong...i pun tak tau sgt nak retrive old comments.moral of the story, tak pyh tukar template. macam i.hehehehe

ERMAYUM said...

dont wory blogger.com ni sewel esok dia ada balik tak nya tunggu la :)