Friday, August 6, 2010

Gambar skolah rendah I

Nota: Ini adalah entry tahun lepas yang di up dan ditokok tambah cerita sikit balik sebab kekurangan bahan dan rasanya entry ni menarik and ramai belum baca. Sesiapa yang dah baca sila anggap entry ni siaran ulangan ala2 astro ria yang suka siar cerita ulang2 itu.

Pic di bawah adalah candid. Sila lihat pasti anda percaya.

I was browsing my facebook, actually nak approve friend request (motip citer chronology bagai?), lepas tu tengok-tengok gambar diri sendri yang di tag. Memang tergelak je kerja, hodoh gila gambar masing2 (ye tamau aku sorang je hodoh kan). Ye ah orang yang tag tu sure add pic dorang yang comel2 and lawa2 belaka kan. Orang yang kena tag ni la naya. I hate yousss my friendsss, takleh ke tag pic aku yang vogue2 sikit hahahaha.

Salah satu yang ni. Obviously pic aku bukanlah budak comel depan ni. Aku la pelakon tambahan dibelakang tu so sila fokus kat belakang tu walaupun tak menarik minat anda. Muahahaha. Ini pic pun ko mau tag kaaaa? Saje nak jatuhkan reputasi aku kan hahaha.

Komen husband : kecik2 dah bergurau senda dengan budak laki ehhhh

Eh hello! I tak ingat pun siapa budak itu. Ngendeng2 kat aku lagi tu muahaha. Either two la.

  • Murid lelaki itu sebenarya adalah murid pompuan yang berwatakkan tomboy (standard aa kecik2 sume nak jadi tomboy), tapi pakai kemeja + skirt pasal dia prefect rasanya.
  • Murid laki ni syok kat aku hahaha. Kasi can la aku berperasaan kan, mementang skolah rendah aku kurus kering + comot, ingat takde peminat ke??
Tapi kan, motif aku sekolah rendah rajin pakai baju kurung, bila besar2 liat tul nak pakai baju kurung?

Sekian entry buat hari ini :)

16 comments:

SyidaGorjes said...

tapi i rasa tu budak laki la.tapi nape dia in between bebudak pompuan?adakah dia seorang yang berjiwa 'lembut'?

your baby da bape kg?

☻UsaGi NaNa☻ said...

hihhihi..laki akk jeles ke??hihihi~

.::WaNiE::. said...

hahah tengok gambar ni tetiba teringat iklan dak skolah yg adibah noor ngn budak laki ppn tu

tak ingat sapa nama dorg huhuhu

~ana~ said...

heh3x...gmbr sekolah rendah tu...nostalgia betul la...:)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

aku sampai darjah 6 pakai gaun ke sekolah...*eh gaun ke orang panggil..:P*...darjah 6 pun pakai baju kurung hari ada subject agama jerk...sebab kena marah ngan ustaz...huhuhuhuh...

mahira oya said...

comelnya die..pakai skirt g skolah standard 1 then stop..darjah 5 pakai skirt blk sbb prefect nye skirt smart seh..haha

kak ina mail said...

rajinnya ko kecik-kecik pakai baju kurung.aku dulu ranggi pakai pinafor,.kecik-kecik dah orang ngorat ye.

qellissa said...

comel ape babe u masa kecik2..sebab tu ada peminat..hihihi..biasalah tu masa bebudak rajin pakai baju kurung coz x tau berpesyen..sekarang da beso time raya je pakai baju kurung..hihihi

NeenaAnuar said...

amboi2... mesra nyer dia ngan prefect tuu! nice candid actually! hehehe....

tapi memang penuh nostalgia lah kan gambar waktu sekolah dolu2.. muke sememeehh abiss laaaaaaaa... hahahaa...

farahfatihah said...

hhohohoh apa lah yg gumbira sgt tu ..sure kena geletek kan? hehe

.s.o.f.i.a. said...

me dulu ustaz panggil hajah pagi.... sebab darjah nam wajib baju kurung. so me pakai jer la (walaupun selak2 bagai.... dah biasa pakai pinafore). pastu me pakai tudung tapi takat waktu rehat ja. pas rehat pala bogel. that's why jadik HAJAH PAGI.... ur pic betoi2 gamit kenangan....

Azmiezas said...

syok kan sekali-sekala kenang cite2 lama sambil tengok gambar..nostalgia gitew..hehehe..

Kniedaz said...

gambar time kita kecik memang kelakar..hehe innocent je

Berd said...

wah kak. laki akak jeles tu. jaga2.

haha.

NUNU EERA said...

mati2 ingat sis yg kt dpn 2.. bru nk puji2..hehe..

Queen said...

eeeh...u look like me....

(ayat cover)..hahaha..
mek pun sama je....comot...kira kita bolehgeng la eh..