Tuesday, December 28, 2010

Ada beza ke?

I went to the Genting last week just to have a short break. Wah short break tu, padahal bukan hari2 cuti ke bagi aku? We stayed at Awana Genting Hotel, tempat nostalgia ni. Nostalgia tempat selalu meeting time zaman bekerja dulu, pastu lepas kawin selalu gak naik turun Genting and will surely bermalam kat sini. Tak suka duk kat atas Genting tu, cam busuk je. Eh tu pendapat aku je la hehe.

Ni la bilik dia, katil kecik tu dia bagi.

Hotel seemed quite clean and well maintained. Kami duduk di 21st floor of the tower and the view was really good mengadap padang golf. The room had two comfortable queen beds and the attached washroom was clean. The day we arrived it was raining and weather was pretty cool but we still had to switch on the air-conditioner, saje nak feeling duk oversea.

Kat atas tu agak merimaskan, it was the crowd, too packed & no way one could enjoy bersiar2 tolak stroller sambil menghirup udara segar. This may not be the ideal vacation location especially during peak season, so packed with people coming and going rasa macam duduk kat airport.


Seperti biasa tak banyak picture percutian ni dapat dikongsi sebab rasa pic2 tersebut adalah koleksi peribadi (padahal malas nak resize and upload).

Tapi nak kongsi pic percutian di Awana tahun 2007 and pic baru2 ni, Dec 2010. Ada beza ke?

Year 2007, baru lepas pantang 3 bulan.

Year 2010, baby 3.5 months.

Sila komen yang baik2 je ye, coz truth hurts. Muahahaha.

18 comments:

SyidaGorjes said...

mengapakah anda pegi time cuti skolah?mestila ramai orang.i tak nampak perbedaan gambar last and 2nd last pun.except ada cik piya.
chop.husband u on diet ke?dia tak makan pun.

wida said...

lama x naik genting..bestnya.

~ana~ said...

erk...gmbr xleh tgk...kenapa yea...erm..ni mesti ofis i punya keja..block sana block sini...huh...xleh komen la yea...

eh tp yg i tulis ni apa yea?hah3x..sorry dear, nnti i tgk balik kat rumah yea...:)

POSH76 said...

Dah lama tak gi genting....bessnyer

rATu kEBaYA said...

bezanya ada fiya je... yg lain kerusi meja, baju, rambut dan menu makanan.. hehehe...

last.. cuma adia nampak makin cute sikit..

Cik Ina minat Do do Cheng said...

Bezanya Adia nampak cantik, dari tahun 2007.sumpah akak tak tipu.dulu ko nampak cenkung sikit.Biasalah hubby ko pulak, pipi semakin temban dari gambar 2007 tu. beza yang lain tu belum siasat lagii.

maya amir said...

baru nak tgk gmbr..tapi yg last tu takmo kuar lak..syak ade sabotaj kat situ..*sigh*

maCy said...

comel3. secomel katil itu. hehe

ieda said...

seronok2 ... cantik otel nie kemas sgt2 .. :)
dik pic nie nampak perubahan ketara pada hubby kan .. lebih cubby dari dulu .. adia pulak maintain jer :)) good2

NUNU EERA said...

xde beza.. menten je.. huhu..

win@momyShaneQeisha said...

bezanya adia btambh comel coz makin berisi & dah ada baby girl
*santainya fiya kat katil tu.cantik bilik tu

shaza said...

hmm, i rasa u tetap maintain.. same je tapi hubby u dah berisi sikit..

Azmiezas said...

HI Adia..ramai tak orang kat genting sekarang ni yer?..confirm ramaikan?..

Akak rasa Adia sama jer, x de beza cuma mr.Hby nampak berisi sket jer..hehehe..

Ermayum said...

i pun kalu ke genting, duk awana - i takut kat atas tu kononnya ramai yg bunuh diri kalah judi heheh happy weekend dear :)

Lady of Leisure said...

best kan view mengadap golf course.. hijau gitu..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

nampak kesan penuan di situ...allalalalal *ayat dengki aku g genting hari tue xtido sana..:P*

mimie1678 said...

hai... wah... gie genting... best2... beza...? ermmm... nampak lebih matured... bdn masih maintain jer... :-)

mJ said...

kejap je baby dah besar kan...and u maintain!!! adehhh...kalo i tak tau la besar bagak camne...

happy holiday :D