Thursday, November 25, 2010

I love you baby!

Tak tau nak update apa la. Elelele bukan selalu macam tu ke. So dipersembahkan 3 pic gorjes untuk tatapan umum.


Kesimpulan dari pic2 di atas, sila vote motif entry ini:

a. Baby suka tidur
b. Baby masih berbedung kadang2
c. Mummy boleh online sambil cik piya tidur
d. Mummy perlukan gelang baru.
e. Mummy nampak slim dalam pic (siapa pernah jumpa di luar sila jangan pertikaikan)
f. Lepas dibotakkan rambut, rambut cik kak ni tumbuh jarang2.

Undilah dengan bijak. Sekian.

p/s ramai ( ke semua?) kata my baby looks more like my husband, takpe baby girl ikut muka daddy sejuk kan? sejuk? maksudnya apa ye?

22 comments:

rynas said...

semua gambar di atas menandakan anda seorang ibu mithali..hehheheh

:: iManja :: said...

1st masa tgk entry ni i nampak 'E'. Tgk lagi skali baru prasan 'A'...Apa pon saya sgt jeles melihat anda boleh bersama baby 24hrs...

CiKaYu said...

bby girl kalau seriras muka daddy, sejuk & manjalah dia dgn daddy dia....kite pun dia tak pandang bile dah ada daddy

.::WaNiE::. said...

saya pilih G semua yg di atas hahaha

SyidaGorjes said...

BAgusla baby suka tido, senang mummy nak online.Tapi part perlukan gelang baru tu i tak bape nampak relevannya dengan baby.di mana ya?lepas botakkan rambut, mummy kena rajin sapu minyak kelapa dara kat kepala cik piya nanti cepat tumbuh.

part mana yang nak kena undi?(i blom daftar jadi pemilih lagi)

i pun tak sure kenapa org cakap 'sejuk' tu, tapi i tak bape nampak aqid muka mcm i.

win@momyShaneQeisha said...

maintain je body walau lps bsalin.baby mmg suka tidur,melalui tidur mrk mrk mbesar.b'bedung tu perlu terutama kat bilik yg berhawa dingin

maya amir said...

anda seorang yg cekap..walaupun anda membuat keje lain, baby anda tidak dilupa..hehehe

rATu kEBaYA said...

aishah rasa semua yang diataslah dari A - F.. hehehe.. comei hafiya tido ye...

anak2 aishah sampai umur 6/7 bln masih berbedung... huhuhu.. klu tak bedung tak tido nyenyak

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

aku nak vote yang aku jeles tengok ko dengan baby sentiasa...uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa xpa2...aku nak amik cuti nak g holiday ngan amani la...:P *ayat kasi ko jeles sebab xleh bercuti..hahaha :P*
rambut cik piya kita tumbuh jarang2 nyek..xpa2..nanti tumbuh la tue..rambut amani dah terpacak2 dah...

mahira oya said...

sayang sgt kt baby kan...rasa nak every hours ngn baby..

Queen said...

say apilih A...ngehngehngeh

tapi baby mmg suke tido kan...

M.i.r.a.n.d.a said...

saya nak undi semua.tp plg tepat mcm A je la kot. hehe. tp jgk...mmg slim laa. tak kire la dlm gmbr ke ape =)

~ana~ said...

sejuk rumahtangga...heh3x..i pun xtau..main teka je..:)

nak undi A la...dpt apa ni kalau undi nih...:)

kak ina mail said...

amboi comelnya Hafiya.mummy siber berblogging sambil mendodoi baby. Tak kisahlah , janji ada update ngan gambar Hafiya.

HaNa NyoTa uHArA said...

adekah ko sudah berisi siket..? kalo aku cakap nak ABCDEF ok tak? ;p

ERMAYUM said...

wah baby nampak da keras besar skit tambah comel gitu dah boleh ajak main eh-
mummy memang kurus apa leh banak lagi cepat2 :)

qellissa said...

i undi D!!mummy perlu gelang baru..hahaha..motif? ntah sesaja vote coz i kan suka shopping..so sukalah klu org lain pon bershopping..muehehehe..♥♥♥

Psst: Sejuk tu maknanya cool..x panas..hahaha..ntah paper lah i merepek ni babe..

Ms sunsWeetz said...

baby yg chumell~ suker2x
anyway i follow u =)

**sHiKinn** said...

adia-jeles tau..awk masih kurus wp dah bersalin..eh kalo saya 5kg naik setiap anak..skrg anak dua.10 kg dah..kalo 5,6?ayoo..eh baby mmg suka tido..tp bila dah masuk 2,3 bulan lain la pula

ratusiput said...

adia...ANDA di TAG...jom buat TAG jap..

NeenaAnuar said...

comey nyer your baby dear... cute as her mother! :D

Azmiezas said...

Elok lah kalau baby gurl ikut muka bapanya..sejuk maknanya, baby tu lebih ngan ngan bapanya drp mamanya..sekiannn...