Wednesday, October 20, 2010

Skodeng

Aku adalah sangat menyampah when people who think aku nak intai pin number dorang padahal aku langsung tak amik pot about your crappy pin number. To be honest, me myself have this problem on remembering my own, without wanting to look at yours. So you can stop doing the whole cover-punat-nombor-dengan-tapak-tangan thing.

Oh sangat mnjengkelkan.

I'm not peeping ok, aku just nak dia cepat sikit sbb dalam 5 minit jugak la dia pakai ATM tu, banyak sangat ke duit nak keluar. Ke takde duit tapi buat2 ada duit?


Badan orang tu lebih kurang macam mamat atas ni (pic cilok dari google). Ko takyah cover punat pun memang tak nampak, badan penuh satu machine.

Ampunnnn.

Lepas tu bila turn aku, machine out of service pulak. Semua machine ok. Hangin2. Tak pepsal kena queue panjang di kaunter. Aku rasa mamat depan tu ada daulat la, hehehe.

Me (left). Ecece gedik nak bagitau. Ala mana tau korang salah teka.

Kalau orang intai account aku, sure dia akan nangis after seeing how little I have in my account. Heheheh.

18 comments:

Kauthar said...

amboi mamat mana la yang perasan org nk tgk no pin dia tu..sebab akaun dia ada ribu2 juta kot..hahahaha..kalau account i, bukan org je nangis..i sendirik pun rasa nak nangis :D

kak ina mail said...

Jangan marah, akak pun cam tu.akak bukan takut dia intai no pin akak.cuma malu kalau dia nampak balance duit akak yang RM20 tu.sumpah, sila percaya.

qellissa said...

I pon rasa agak menjengkelkan bila org depan kita amik duit terlalu lama depan atm tu...byk sgt gaknya duit dia..tp slalu klu i amik duit mesti ditemani incik ary, so dua badan leh cover skrin tu..hihihi x yah nak cover2 ngan tangan lagi dah.

POSH76 said...

alamek aku pun camtu tukang skodeng dan diskodeng tapi tngk sebab apsal lemb sangat buat transaction hehe

~ana~ said...

wah..betul ke u tuh?sudah kurus la.....:)

CiKaYu said...

adia, slim nye u after deliver...cam anak dara....kelakar pula i tgk gambar mamat tu...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

u ko dah slim la...great.....hahahah aku pun gitu la beb..klu amik duit..harus kaber2 skit takut orang belakang usha...hahahahaha gila keji kan..

rATu kEBaYA said...

adia.. aishah klu nak tgk2.. tgklah.. tapi nanti org yang tgk tu yg terkedu sbb balance adalah dalam rm 1.00++ hehehehe

Lady of Leisure said...

agaknya dia segan u nengok balance dalam bank dia kot hehehe

ieda said...

hhahahahha aah kan .. kalau kat atm tuu mcm lah kita nak tgk sgt dia nyer acc .. akak pun perasan mcm tuu jgk .. kdgtuu ada tau dikk mcm curi2 tgk .. erghhh risau punn ada ... uhuhuh

maya amir said...

i saspek dlm akaun die cume leh kuar 50 hinggit..sbb tu die segan kat u..hehehe

OMEy said...

waa mmg hangin btol cmtu...
tapi kan, omey lagi hanginnn bila org depan jd tukang cucuk member punya duit cehhhh....

hamboih..tak kan cucuk duit smpai guna 3,4 kad...dah tu kena tgk list no pin pulak adoyaiii...

~udah le atm dlm kampus ada 1 ketol je~

rynas said...

tak suka jg kalau org depan lama-lama...pastu bila turn kita out of service rasa nak hempuk jer ATM tu hehheh (tp akak taklah seganas itu)

SyidaGorjes said...

motip nak bagitau u sbelah kiri?dah kurus le tuuuuuuu......tak payah pakai pb pun bole kurus kanss.

M.i.r.a.n.d.a said...

tak masuk org yg guna atm tekan2 tp asyik la kua blk kad atm die sbb tak paham duit takleh kua selain not rm50.

ct fad said...

aku pulak mungkin salah sorang org yang suke intai ape org tu tekan,bukan nk tgok no.pin tapi nak tau ape yg dorang tekan terkebel2 ,lame sangat..huhuhuhu..

Shiela Latif said...

e'ehhh...orang tue mantain slim pas bersalin lah... =))

shahrun nizam said...

nasib baik CIMB..ada masalah??.takpa takpa ada cable....heheh sapa kabel....i think yo know sapa yang kerja sana kan....dekat sogo....abang kita jugak.....