Monday, October 11, 2010

Pink lover

Actually yang minat pink tu mummy dia. So nasib la ko nak turut dipinkkan jugak. You know why?

I am sure she doesn't but dapat la this few compliment masa kat hospital "What a lovely little boy!!!" Even when she's wearing pink!!! LOL! Plus hari tu kan mama buat parti kutu, sebab turn dia dapat duit so kena la buat majlis makan2 merangkap majlis hari raya kan. Ramai la makcik2 ni tanya, "boy ke girl ni.", "oo nampak macam boboy".

Motif? Nasib baik makcik2 tu bagi duit raya kat Hafiyya, sejuk skit hati gua.

Maka sejak itu aku tekad hari2 akan pakai pink biar terserlah gegirlnya hehe. Takde la gurau je sebab memang banyak pun baju pink yang dibeli dah dipresentkan.

Kecik lagi memang la, dengan muka dan rambut cacak2 macam daddy :) tunggu la I besar I pakai hairband ropol2 ok

Selain Hafiyya, ada orang lain yang almost everyday/ everytime aku nampak dia akan pakai pink.



.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..

.
.











amboi berminat nampak?

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



Yes, it's our beloved PM Datuk Seri Najib Tun Razak’s wife, Datin Seri Rosmah Mansor. Give me five la datin seri, kita minat colour yang sama.

Tapi perlu ke website dia pun pink colour?


Comel la tu.

Cuba tengok website 1st lady US. Nampak profesional skit kan.


Renung2 kan dan selamat beramal.

17 comments:

SyidaGorjes said...

kening baby piya kene kaler sket.so that bole nampak kewanitaannya.
bila la i nak make a trip nak tgk baby piya ni, walaupun ofisku sekangkang kera je dgn rumahmu.tp tuan rumah tak bg address,tak mo hadiah kot...hehheehheeh

kak ina mail said...

Ayat yang bawah tu cam akak pernah jumpa sebelum ni.khe khe

Apa-apa pun anak ko memang comel ngan pink tu.Kalau akan datang dapat anak lelaki, tukar warna lain ye.

Semoga kau dan anak nak kau sihat walafiat disamping keluarga tersayang.

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

btoi la babe...aku pun slalu kena cam tue...klu bawak amani jalan2..kompom ada orang tanya..boy nyek...what????????? huhuhuhuhu sebabkan amani suka sangat berbedong makanya aku letak la hairband ropol2...biar nampak gurl2 skit...

NeenaAnuar said...

alolololo... comeinyerrr dia.. like mummy like dotter larr... :D

Kniedaz said...

Lama tak jenguk Adia rupanya dah selamat jadi mummy...wah seronoknya dia... ^_^

~ana~ said...

hu hu hu...comel3x....

rynas said...

hehheh adia..biasalah tuh..akak ni walau bawa anak pakai gaun still lagi org tanya baby girl ke boy??? la dah sah2 pakai gaun kan...agaknya tak ada soklan lain nak tanya kot

POSH76 said...

comeilah ur baby mancung hidung dia ...tabik spring kat datin rosmah hehe

**sHiKinn** said...

ehee datin rosmah pun pink gak eh..hahaha..pompuan kn takleh nk dipisahkan ngn colour pink..comel jer hafiya tido..

NUNU EERA said...

kite pun pink jgk.. gimme 5 la hafiya..;)

ieda said...

alor2 minat pink colour yer .. hehe sweet kan warna nieh ..

tapi gi ker istri PM dah lain mcm sikitlahh heheh lucu lak biler org dah berumur suka kaler pink nie .. ehhehe

CiKaYu said...

sama kes lah kite, masa baru lahir, semua ingat boy...penat mulut ckp gegirl lah makcik/auntie/pakcik/uncle...heheheheh. sedapnye hafiya tido...rasa cam auntie nk tumpang sebelah je..

mahira oya said...

pink synonim ngn gurlie kan..

rATu kEBaYA said...

pink yang menyerlah adia.. aishah pun suka... tapi klu aishah pakai pink nampak kulit ut gelap pulak..

farahfatihah said...

comelnya bby!!! pinky!!

yahaya said...

comel...suka budak kecik..

ratusiput said...

sweet apa pink...boy pun kalau pink lantakla comei pe...nama pun baby....kalau tak asal girl pink.asal boy blue...ehehe...