Thursday, January 20, 2011

Siapa nak beli?

Kakak2, adik2 sekelian. Saya ada barang nak letgo. Beli tapi pakai sekali gi OU, pastu rasa tak sesuai dengan jiwa. Worn 1 time only, still excellent condition! Entry dia boleh check sini.

Tag dah takde ye, konon hari tu nak pakai gi OU so cabut la tag. Tapi try2 depan cermin rasa macam besar sangat lepas tu macam tak minat so pakai dengan tak berapa ikhlas. Time membeli tak pk lak besar kecik ye. So tak jadi pakai maka hanya jadi penghuni almari sambil dibalut dengan one of my dustbag (bag ni datang tanpa dustbag ye tapi sebab sayang simpan gak dalam dustbag bag2 lama).

Mulberry for Target Quilted Denim Large Satchel
Long handle, Large Satchel
14″ Length x 11.5″ Width x 6″ Depth

Picture below taken from here

Me & bag

Front view, kemek la sikit sebab tak isi barang. Memang dapat2 bag ni macam ni la keadaan asal nya :) Pic di official website nya of course cantik je terletak kan. Dia iron dulu ke haper.


Beli la ye. Gorgeous bag, a great addition to any handbag collection. I personally think the style is totally classic and chic. Wah nak promote tu macam2 la cakap. Tapi serious, rugi tak beli sebab harga dah murah and bag masih elok sangat.

Harga tak mahal ye, I beli dengan harga RM450, nak letgo dengan harga RM32o sahaja. RM20 tu untuk cost shipping and upah gi postoffice ye.

Interested, sila mail ke edkbd@yahoo.com

I have few more bags to letgo, tapi pelan2 la ye.

13 comments:

qellissa said...

same lah i babe,i punya pon dah let go kasi my auntie..sebab besar lah..i ni petite size jek..huhuhu

ader lg beg ke nk letgo? x sabar..x sabar...hihihi

ieda said...

cantik .. besar pun besar nie .. banyak leh letak barang hermmmmm :)

win@momyShaneQeisha said...

cantik beg tu adia.betul juga ya,agak besar utk adia.mahal tu..sayang kan

maya amir said...

adehhhh... bajet larikkk..kalau u publish awal sket, i sambar dah... ni ongkosnye sudah lari...huhu;)

~ana~ said...

eh...i jual brg u pun jual brg jugak..kebetulan sungguh la...hu3x...:)

maCy said...

no money no talk no business.~ huhu

Queen said...

aiyo..santek gak..tapi wit kurang la adia..hehehhee

rAtU KeBayA said...

cantiklah adia..

ops.. lari topik lak

Hantu Kak Limah said...

asgt beg ni besor dr tuan..emmm design die cantik...x de yg pree ke nk kasi ..huhuhuhu..

SyidaGorjes said...

i think the bag is ok on u, not too big.unless u mmg tak suka big bags.

i mmg tak pandai menjual.last time i try jual LC tu tp xde sape pun yg nak *hampa*.

rynas said...

santek..santek..santek..

Mama Hanim said...

cantik sgt..

mJ said...

sayang u jual...cantik dan roomy...i mmg minat tapi dah beli cik ayu punyer...dia pun nak jual jugak...nape ye ramai beli beg cenggini pastu jual? tapi kalu dah tak sesuai jiwa baik let go...