Monday, January 17, 2011

Kawan baik

This is among things I'll never leave home without.


Top: Channel, dibeli di Parkson KLCC, hadiah 1st annivessary tak silap. Sambil shopping sambil boleh dapat point bonuslink.


Bottom: Dior, mama bought in UK for 35 pound. My favourite! Kemana2 duk pakai ni je.


Tapi spec2 I dedua dah senget benget uols. Pakai sungguh ye sampai senget. Actually tak suka simpan dalam box dia, sselamba je sumbat dalam handbag kekadang tu.

I hate it when it’s too dark to wear sunglasses, sebab aku suka melaram pakai spec hitam ni. I'm afraid people will label me as a show off when I'm wearing glasses and there is no sun outside. Gila ke apa pakai spec redup2 ni kan but I HAVE to wear them!

My eyes are quite sensitive to sunlight so mende ni wajib dibawa ke mana2. Iyolah, nak pakai tu pakai je la, banyak pulak alasan heheh.

My niece, Kaleela with her sunnies. Comel gila budak2 pakai spec ni kannn :)

Ada sesiapa lagi yang berkawan baik dengan sunnies ni?

18 comments:

.::WaNiE::. said...

i dont even have one LOL

kesian tak

hadiahkan satu hahahaha

Ermayum said...

hmm why u tak muncul2 in my bloglist eh musykil2

oya said...

lor cumel...close sgt tu

CiKaYu said...

i cuma ada satu je, just brand elle je...dah almost 6 yrs tak tuko-tuko lgi.

qellissa said...

i suker sunglasses!tp smpi sekrg x tukar2..stick to my 4 years gucci sunglasses tu..hihihi..alah membeli menang memakai gitewww..lol..i ni rabun jauh, klu beli sunglasses kena tambah power..babe, cun x longchamp LM tu?need ur opinion...

by the way,
s**i dah bls lum msg u dear?

SyidaGorjes said...

i ada banyak.tapi semuanya akan hilang dek kerana sikap i yang agak careless.tapi i pelik, yang hilang tu mesti yang mahal belaka -gucci (pernah beli 3x),dior (2x), armani (1x).i sangat berharap my latest dior ni akan bertahan lama.

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

yeah....nak melindungi mata besarku nie dari pancaran matahari..hehehehe..

Shiela Latif said...

suker gak...tapi takder!...hehehe

Queen said...

maleh nak lindungi2 mata nieyh..ehehehhe

Cik Ina minat Do do Cheng said...

akak tak pernah ada. cuma anak model yu yu cap limau tu banyak spec cikgu bedah tu. cantik ko ngan seluar tu dan berspec tu. sumpah tak tipu.

rynas said...

hanya pakai bila drive jer..silau mata...huhuhu..lain2 tempat tak suka sangat pakai.

rATu kEBaYA said...

ada tapi tak leh nak pakai.. anak asik nak tarik je..

~ana~ said...

i pakai time memandu sahaja...heh3x..tu pun kalau cuaca panas...kat luar, kalau ingat pakai..kalau x ingat, x pakai la..heh3x...

ieda said...

alah2 cumeinya ..
akak ada satu jer .. tapi berkantalah sbb senang akak nie rabun heheh dah lama since 18 tahun pakai .. :)

POSH76 said...

I suka pakai sebagai hairband...sj stylo nak letak pale hehe

**sHiKinn** said...

wah..tp adia takpe..cun ah pakai ni..kalo sy mesti nmpak lg besar spek dr tuannya..ehee..
apa pun, thanks adia bg tips nk tambah trafik tuh...

maya amir said...

i ..i ... (sambil mengangkat tangan).. i mmg kene pakai sbb ade migrain (dikira alasan tak?)..heheh.. btw, i luvvvvv your sunglasses..both:)

maCy said...

nak botol utk anak nanti insyaallah 3 tahun lagi. keh3