Tuesday, January 8, 2013

Kourtney Kardashian and me

My hairdresser loves to gossip while she does my hair so bagi mengelakkan berbual dengan my hairdresser buat2 la busy baca magazine or main phone. So semalam masa kat salon  I was reading this Women's Weekly  sebab cari URTV tak ada.  Pastu terbaca la kisah the Kardashians sisters ni.


Mak datuk tengok la koleksi kasut/ handbags/ cluthes + Hermes masing2! Telan air liur je la.
 
#pengsan #jelous #kauhado
 
Tetiba teringat sorang famous blogger + PB top agent kat Malaysia yang ada berapa entah pasang kasut Louboutin. Rezeki dia. She works hard for it kan. Tapi ada orang pertikaikan tak payah la kot menunjuk2. Suka hati dia la kot.

Nak tengok loubotin I? Taraaaaaaaaaaaa.






.
..
.
.








Takyah nak scroll sangat la.











Heheh seperti yang dijangka2 of course la bukan louboutin kan. Beli kat Payless. Murah je. I'm not much of a heels person, so yeah. Dah 13 weeks beli baru 2 kali pakai kot. I prefer flats nowadays due to age factor.
 
Btw marilah berbalik pada topik Kardashians tadi. I love the Kardashians:) My favorite personality wise is Kourtney sebab dia paling nampak 'normal, and tak over. She just seems so normal and not as fame hungry as the others (Kendal and Kylie tak termasuk eh). Dia jenis cakap lepas kot, it's either you like me or not. I think she also seems like a fantastic mum and wife GF.
 
Tak fantastic ke ni? Dengan Hermes Birkin Bag in Orange, with a handsome boyfriend and sepasang anak.

So brdasarkan kepada gambarajah paling atas entry ni, Koutrney owns 1 Hermes je ok berbading adik beradik dia lain. Penjimat kot dia ni dalam standard kemewahan yang diorang miliki ni.
 
#yeahrite

Ok la nak mandikan Piya. Bye.

13 comments:

.::WaNiE::. said...

er er er

tak tau nak komen ape

errr tp selalu kalau tgk rancangan dorg tu kadang rasa kesian sgt kat si Kourtney ni, walaupun bf dia emsem, tp menyakitkan hati most of the time huhuhu


~ana~ said...

yehaaaa.......akhir nya satu entry lg berjaya di keluar kan..syabas adia...hahahaha

Syida said...

kourt lives a normal life.sbb dia ni more to family than others kot.

hamagad.

u dah gigih update entry.

Mama Hanim said...

lepas ni kim ada dokumentari psl kehamilan dia plak.. mmg dia boleh bt duit senang2 je, ramai org nk tahu kisah hidup dia kan.

sori late reply adia, ye betul i'm pregnant. Twins pregnancy dh lepas 30 weeks.. hehe. Alhamdulillah.

Mama Hanim said...

lepas ni kim ada dokumentari psl kehamilan dia plak.. mmg dia boleh bt duit senang2 je, ramai org nk tahu kisah hidup dia kan.

sori late reply adia, ye betul i'm pregnant. Twins pregnancy dh lepas 30 weeks.. hehe. Alhamdulillah.

Queen said...

eellleeehhh.... i pun pakai PRADA youu...

hahaha...

prada pasar malam boleh la..haha =p

tak sanggup tengoksufiyyah menitik2kan susunya pada beg mahal.. memabling2 henpon mahal bila tak dapat apa yg die nak.. kuredha dgn apa yg ada skang..haha =p

Kniedaz said...

akak tak pakai heels..gayat ler...beli pun biasa biasa je hehehe...tak minat Kardashians huhu

Fadilah Aziz said...

hai adia!i pun baru je aktif balik berblogging after my 3rd child delivery..hihi..

omputih kaya macam ni la kan, nasib i tak kaya dan tak minat heels,bahaha..

ieda said...

akak x pandai tang barang2 mahal nie .. x pernah beli .. ala kadar sahaja ;)

agaknyee kalau org adiahkan punn akak xtahu nilai dia .. ;)

qellissa said...

eh ada nama i lah kat situ..hehehe....

NUNU EERA said...

nak bli beg coach pun telan air liur 10 kali.. huk3..

makcik tempe said...

dulu kini dan selama-lamanya, adia beg kasut tak dapat dipisahkan: )

gee ryder said...

ingatkan louboutin gak merah tu hehehe

yg paling boros kim la kan