Tuesday, January 1, 2013

Happy ke New Year?

Eh dah tahun 2013. Betapa terbang masa itu ye kawan2. (direct translation how time flies!)

I never knew that I have forgotten to update my blog since April 2012. Especially since that I'm putting more complaints thoughts on Twitter and pic on Instagram. Takpe azam tahun baru ni, nak rajin2 kan diri berblogging untuk tahun ni. I miss my blogger friends to be honest. Do you guys miss me too? 

Tak? Kalau tak pun takpe. Tetap nak letak pic sendiri buat tatapan anda.


Piya sudah 2 tahun 4 bulan. Sekejap je kan dah besar? Mummy dia? Masih 23 tahun dan cun seperti sediakala. Heh.

As a teenager, I remember looking forward to a new year. Gedik ok nak pergi tengok bunga api kat Bangsar la, nak tengok konsert kat  Bukit Bintang la. Yang penting nak keluar la countdown sama2 untuk New year. Hmmmm. Tak ingat la tahun mana dapat sneak out permission ke tak as my dad was very strict then. And ada 2-3 tahun tu gi travel dengan family ke oversea. So celebrate kat sana or dalam flight sahaja.

Now dah jadi wife and mak orang ni malas la sikit. I'd rather just stay home and sleep take it easy. So this year, this is how I celebrate my new year. 

 

Bawak mak shopping kain untuk majlis kawin adik. Adik kawin lambat lagi tapi shopping awal2 dah. Heh. 

Happy new year guys.

11 comments:

rynas said...

dah anak dara comel Fiya..tu ler lama sangat dah tak bloging kan..lepas nie sambung balik yer..Adia hheheh

~ana~ said...

moga azam utk kembali berblogging itu dpt di penuhi..:)

.::WaNiE::. said...

Hahaha lama gile tak update blog

ni berapa bulan kemudian nanti baru update ni? heheheh

Syida said...

bole percaya ke ni?

| SUE | said...

Hi Adia!

Rindu la!
Maken ayu Hafiya..sama cam cik mummy

Queen said...

yeah.. celebrate dgn melepak2 di uptown je dgn kawan2 sambil gelak2.. on 1jan pi beli barang buat hnataran,.. xde nak pi berjalan bagai..tjawab lebihutama

Kniedaz said...

lama xjenguk sini...anak Adia pun dah besar... ^_^

maya amir said...

i missssss you tooooo!!!:)) eh your mom tu? die pakai jeans eh? ke i silap? cool auntie still blh pakai jeans!!:)i loikeee..

Ermayum said...

rindu jom jumpaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ieda said...

rinduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu sgt2 kat adda dan piya ! ...

selamat tahun baru dik ...

NUNU EERA said...

hepi new year, sis.. :)
lama xupdted..