Monday, January 21, 2013

7 tahun sudah

Happy 7th Anniversary dear hubby!
 
It is not how much money you spend during your anniversary that make you happy. It is the presence of your love ones. Tapi husband kite tak ada.
 
Heheh well my husband tak ada di bumi Malaysia sekarang, sedang bekerja mencari rezeki dan akan pulang dalam 2-3 minggu lagi. Tak kisah la gua dah biasa beb. Sebab cik abang tak ada di sini masa annivesary maka cik abang kena double kasi annivesary present la kan. Kahkahkah. Nampak tak game dia?
 
Saya pada 21.01.2006 yang malu tapi mahu

Just the two of us :)

Pic above adalah 6 tahun lepas, masa ni baru lepas pantang bersalin anak no. 1 (meninggal dalam perut) dan terus ke Egypt ikut husband berkursus.  Perbualan sengal ketika itu:
 
Me : Abe (aku tak panggil dia abe ok saje je kasi dramatik!) what do you think you're doing?
Him : What does it look like I'm doing sayang?
Me : Like an idiot?
 
Hahahahaa. The conversation never happened! Lol. I gurau je. Dia sedang membuat some sort of aksi pointing at the pyramid tapi tak jadi so kena crop la.

Happy anniversary abang, I love you I love you, I love you!

9 comments:

Mama Hanim said...

happy anniversary adia.. semoga bahagia selamanya..

Kniedaz said...

Happy anniversary Adia...semoga bahagia sampai bila2...

Dr Singa said...

Happy anniversary!

wahh..
Egypt!!
tempat idaman saya!

~ana~ said...

happy anniversary adia & husband!

lupa plak semalam nak request suruh u letak pic kawin banyak2...:)

NUNU EERA said...

hepi annibeseri sis.. smoga kekal hingga ke syurga.. dri dlu smpi skrg maintain comey jer.. :)

Syida said...

happy anniversary!

thn lepas i lupa buat entry anniversary huhuhu

Queen said...

happy anniversary =)

Fadilah Aziz said...

happy anniversary dear...oh, i thought piya is ur first...

Hantu Kak Limah said...

Heppy anniversary beb...
fiya makin cute laaa....