Sunday, September 5, 2010

Alhamdulillah

Assalamualaikum w.b.t.

I have safely delivered a healthy baby girl, weighing 2.4kg (slim macam mummy) on 30th August 2010. Tak sempat jadi merdeka baby, takpe janji selamat. Keluar ikut tingkap, ngelat. Sama cam mummy dia suka ngelat. Eh.

Both mummy and baby are doing well, cuma baby belum discharge dari wad, almaklumlah bother line premature, hopefully before raya dapat discharge. Doakan ye kawan2 :)

Kirim ni la hari2 kat baby.
Picture baby nanti2 la letak ye. Picture mummy boleh la tunjuk tapi korang pun tak hingin tengok hehehe. Budget nak jadi ala2 Kak Ziana la tunjuk baby lepas pantang :) Nama pun nanti ye di announce.

Byeeeeee.

27 comments:

rynas said...

tahniah...syukur Alhamdulillah. semangat nak beraya dengan baby baru. take care nnati masuk gambo mummy n baby ya

Mama Hanim said...

wah bestnya..tahniah2 adia.. semoga baby girl n adia sihat walafiat hendaknya.. slmt menjalani kehidupan baru n bergembira di Aidilfitri ni..

Tahniah n take care..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

tahniah beb....sama la anak kita anak bulan merdeka..hehehehe

farahfatihah said...

alhamdulillah dah selamat..tahniah la babe!!! moga bby cepat kuar yer..mummy pun jg diri bebaik yer..selamat ari raya =)

qellissa said...

congratulatiosns babe for being a mommy..=) x sabar nk tgk muka u n ur baby tu..leh email me ur address tak? coz ur address tu i misplace ler..email tau..ape2 hal pon congrats ye...

~ana~ said...

tahniah utk adia n husband...hadiah yg paling bermakna kan...

bfeed baby erk..teruskan ye...i menyokong u....

take care ok...

tiey said...

alhamdulillah sis..congratulations for your newborn!

maya amir said...

congratsss:)

SyidaGorjes said...

tercepat sehari?takpelah, asalkan semuanya selamat.u confinement kat mana?AU4 or KJ?forward to me ur add, nak bg duit raya kat si kenet tu.huhuuu...

Tijah said...

tahniah dik...

liza said...

tahniah kak.. jgn lupa upload pic baby girl tu... slmt berpantang jgk.. :p

mJ said...

congratulations!!!! happy for you...hopefully its my turn lak lps ni ye :D

ieda said...

tahniahhh dik .. alhamdulillah akhirnya bb dah kuar .. ehheheh pueh nungu tapi x dpt utk 31st ogos ya .. x perlah janji bb sihat mcm mummy dier .. :))

jgn luoper taruk pic bb yaaa :))

Shiela Latif said...

tahniah pada ibu baru nie...selamat menyabut hari raya ngan baby baru...berhari raya didalm pantang lah yer :)

NUNU EERA said...

congratz on da new born.. kluar jgk baby gurl ni akhirnya.. bju raye baby ni da ade x??;)

Izan Ishak said...

tahnniah adia...alhamdulillah dah selamat semuanya. tak sabar nak tgk gambar bby n adia ~~

M.i.r.a.n.d.a said...

wah. congrats! slmt berpantang dgn jayanye di hari raya. hehe.

NeenaAnuar said...

beb! congrats! soo happpy for you... take a good care of yourself and baby too.. jgn lupa tempek gambar baby & mummy banyak2 keh! ;D

Btw, Selamat Hari Raya... Maaf Zahir Batin! ;)

kak ina mail said...

Tahniah.akhirnya keluar gak.kat mana.dah sihat ke belum? patutlah senyap je.raya ni ko relaxlah, tak payah tolong mak.dalam pantangkan

rATu kEBaYA said...

alhamdulillah.. baby girl ye.. mesti comei ni.. mak pak dia pun comei lotei jekan..

cepat2lah masukkan gambar mama dia.. eheheh.. silap lak gambar baby adia..

Lady of Leisure said...

congratulationnnnnsss.... i doakan u and baby sihat... seronoknya ya boleh cium baby hari2 hehe... take care..
:)

Zaidah said...

tahniah...semuanya selamat....

fikaryna said...

tahniah2..x sbr tgk muka baby n mommy..huhu..

POSH76 said...

beb tahniah tak sabo nak tengok baby..bessnyer dapat baby...mesti cute macam u...hehe

Alida Ali said...

Tahniah baby dah kuar...dpt la beraya dgn baby...bestnya...

Sue said...

congrats!

ratusiput said...

wah adia date birth baby sama ngan bday hubby ratu n anniversary kita org la....pasni leh celebrate sesama ek...ehehe..tahniah...berat gak tu.anak ratu yg sulong 2.2kg je.tak cukup bulan gak.sbb drh naik tggi sgt.operate!~