Wednesday, September 8, 2010

Meet my baby

Ini la dia baby Hafiyya :) Pic diambil di wad, masih belum boleh discharge. Kalau kena beraya di spital pun I redha je u all.


Mummy and Hafiyya :) I kena tido wad jugak 2-3 hari ni.

Rasanya ni last update di bulan Ramadhan ni. Dikesempatan ni nak wish Selamat Hari Raya dan Maaf Zahir Batin pada semua pembaca dan kawan2 ye :) Makan2 tu ingat2 la sama orang yang sedang berpantang/ beraya di hospital ni ye.

27 comments:

JaJa'Z said...

wah!!! lama tak buka blog adia...tau2 baby dah kuar...so cute!!! congrattttt...beraya dengan baby baru la ek..

selamat hari raya okeh...

.::WaNiE::. said...

eh dah bersalin dah !

tahniah hi hafiyya

selamat hari raya !

M.i.r.a.n.d.a said...

comel tak baby?

iyeeeee..baby hafiyya sgt comel ok

owh..slmt hari raya anyway. berpantang pun xpe. baby still dpt duit raya =)

SyidaGorjes said...

Selamat hari raya to u!
chomel baby tu,geram aii.macam nak ada baby lagi.ooops!
dont worry, i will always remember you dengan memakan kuih raya for your behalf.heheeh

akuvision said...

tahniah buat sis adia, moga selamat dan selamat hari raya aidilfitri

Ceera said...

congrats...

comellllllll

POSH76 said...

comei sgt baby u cam mummy & daddy dia..selamat hari raya maaf zahir batin..kalu org makan tngk jelah yer...yang penting seronok ada sicomel tukan hehe

~ana~ said...

comel nya baby hafiyya..:)

selamat hari raya aidilfitri, maaf zahir dan batin buat adia..

Shu Shinju said...

comelnye anak dia..hidung terpacak...

Alida Ali said...

Shomeinya baby girl ni....leh cop ni bt menantu hehe...

qellissa said...

comeinye baby hafiyya...by the way, selamat hari raya babe..maaf zahir dan batin..emoga hari2 mendatang u sbg seorg ibu jd lg ceria..weeeee..

rynas said...

ala...ala...tomeinyer...
kalau raya spital pun tak perkan janji bb sihat walafiat. masa anak first pun akak beraya kat spital gak

NUNU EERA said...

owh.. hafiyya ye.. nma pnjg??hehe.. slmt ari raye jgk utk sis n family..

kak ina mail said...

sebiji cam muka laki ko.tahniah dah selamat melahirkan.

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

selamat hari raya hafiyya...nanti untie g lawat hafiyya ngan amani k...sweet nyer hafiyya...

rATu kEBaYA said...

comela hafiyya ni.. kecik je muka mcm mummy dia..

Selamat hari raya adia.. nanti lepas pantang request balik makanan hari raya ye..

ERMAYUM said...

oh i ketinggalan zaman da banak rupanya - congrats dear selamat berpantang :D comel Hafiyya

Kauthar said...

salam adia..tahniah babe!!happyyyy sangattt dapat tgk gambar baby u balik dari cuti raya ni :D boleh tk u bagi i email add. u?

ieda said...

salam aidilfitri & salam perkenalan...selamat berhari raya dgn org baru yg cute mute...tahniah.

gewecun said...

salam aidilifitri...nway tahniah dah dpt bb yg cute banget:)

ratusiput said...

alalala...comeiiiinye hafiyya...cian dia..takpe ye...moga hafiyya cepat2 discharge nanti...untuk mummy hafiyya...byk2 bersabar k...insyaAllah smenye slamat nnti..

Mynie said...

tahniah to adia and hubby.. best nama hafiyya :) selamat berpantang dan berehat ya. semoga lekas recover.. takpe, raya insyaAllah panjang umur banyak tahun lagi ada..

**sHiKinn** said...

adia,
tahniah..ehee baby hafiya mcm adia..yer la kn dah mak dia mesti sama..apa pun take care selamat berpantang,pntang owg c-sec sama jer yg bersalin normal yg pnting jaga makan dan jgn bnyak sgt gerak okey!!

qellissa said...

babe..i still dun received ur email..need ur address lor..klu x mana i nak post adiah baby u tu..lalalala...adiah....

Marsha~ said...

comelnye baby uuuuuuuuuuu

Azmiezas said...

Baru ari ni akak dapat tengok baby Adia..tomeinya..geramm...cute sangat..hidung tinggi mcm mummynya jugak..Tahniah Adia..

unfaithful_bella said...

Tahniah edya.. chomel sgtt bby u.. macm u lah... hehehe..