Tuesday, January 3, 2012

Bad habits die hard

Hello, saya muncul kembali sebab saya baru balik menyorok dari gua.

I can’t believe my last post was in early October. Wow. I am so lazy. Tau dah tu. I got to the point and wondered if I actually cared what I posted. Did I care anymore? Did I care enough? My apologies.

I'm having these bad habits (termasuk hangat2 tahi ayam dalam menghapdet blog) eversince I don't know when. Habit2 tersebut adalah;

a. I tell people I am not angry or upset when actually I am.

Tak tahu lah nak kata ni nilai2 murni ke apa, tapi sangat memakan diri dari dalam. Nak jaga hati orang tapi hati sendiri?

b. Biting my nails.

Macam nak nak stop eh? I bite my nails in times of stress or in times of boredom or inactivity. Mengisi masa lapang. I know it’s gross but I do it without thinking and don’t catch myself in time.

c. Eating junk food.

I wish I could give all junk food up forever. I think the junk items I wish I could give up for the rest of my life would include: chips, fast food , chocolate milk.


d. Rajin tak bertempat

Ni dulumasa kerja la, I tend to have this habit to go to work even when I'm sick and on mc and tend to fake sick to get mc so I don't have to go to work. Hahahahaha.

Pic zaman 2008 kot, masa sakit mata. Saje pergi nak kasi satu ofis berjangkit dengan aku heheh

Ok bye.

7 comments:

Syida said...

Like part d. Dulu i pun camtu gak.
You r not alone.heheheh

rATu kEBaYA said...

lamanya tak update adia...

Ladysirna said...

long time not in touch with u...thought u dah merajuk macam ai merajuk juga with blog dulu, hiks...

so, hows baby?mesti dah besar kan...

gee ryder said...

ok takpe, tu tahun lepas, tahun baru ni bina azam baru buang bad habits tu semua dan rajin2 update blog ;)

~ana~ said...

moga dgn kedatangan thn baru 2012 ini, tidak ada lagi bad habit tu semua...termasuk la hangat2 tahi ayam dlm meng update blog....:)

happy new year adia..:)

ratusiput said...

yela adia dh lama sgt2 adia menyepi...rindu ngan entry2 adia...n lama gak dah tak tgk perkembangan terbaru your girl :)

Fitri Senin said...

berapa tahun dh suka gigit kuku tu