Friday, February 24, 2012

Sabtu itu

Sabtu lepas,

For birthday lunch treat, I was having the Spare Ribs at Meatworks outlet at Citta Mall near Ara Damansara. Untuk pengetahuan korang, Meatworks ni adalah rangkaian restoran milik keluarga Sharizat Jalil yang mempunyai konsep dimana customers boleh membeli daging segar dan juga makan di sana. Meatworks ni dari segi rasa makananya adalah ok, ok la kan dari kena masak sendiri kat rumah yang confirm tak jadi. Adalah malas nak komen sebab aku tak pakar bab2 tu.




Apa2 pun, the food was pretty good but the price is not cheap.

Lepas mentekedarah, masa untuk shopping di 1Utama. Memang takde nak aim lain kecuali handbag. My guilty pleasure would be handbags, and lately sejak dahbanyak sikit umur ni; kasut (eh tu bukan sejak muda jugak ke?)! Orang lain mungkin memotivate kan diri untuk berjimat cermat untuk beli kereta, rumah, handphone atau etc, but for me, I aim from handbag to handbag, rasa macam takde wawasan 2020 pulak :(

Tak semestinya beli handbag ni kan?

Abang no.2 and SIL with cikpiya, mummy daddy sibuk belek beg

So that's about it. Toodles.

10 comments:

~ana~ said...

hasil rembatan?nak tgk jugak..:)..

big girl dah cik piya kan...comel...

Mama Hanim said...

mesti cun handbag baru tu..cik piya pn dh makin besar, cute je..

Ladysirna FA said...

kasut and handbag memanglah x boleh dipisah dr perempuan, what else we can spend after all, hihi...

nway, besar dah anak u, cute!

rynas said...

menambah koleksi. kalau untuk terapi apa salahnya hehhehe

p/s: akak pernah makan kat Cita work ni tapi masa tu buat food review so tak tahu ler harganya mahal ke idak..

POSH76 said...

dah besar dah ur baby...comel sgt!!!

ieda said...

tapi hbag tuu cantik ;)

Queen said...

member i ckp..rib eye..boleh 3 org mkn besarnya...rm65..maybe tempat yg sama dgn u.. =)

Shiela Latif said...

mengapa gambar yg paling atas tu papa n mama nya tak nampak mukanya?..ekeke

dah besar dah gegirl adia tu..pejam celik jek. :)

Ermayum said...

cik Piya ke tu awat dah besau masyaAllah rasa baru ja lahir semalam kan :)

gee ryder said...

cantik handbag tu!
tak pegi2 lagi citta mall tu