Monday, July 25, 2011

Sama kah?

Piya looks like a little-girl version of her daddy. I think they have the same eyes, grin, cheeks, hair and everything. Mulut je besar sikit ikut aku kot, sebab tu cute. Muahahaha. So most of the time we got people telling us how much Piya look like my husband. Sentap mak tauu. Hahaha gurau je.

Mini daddy

So bebaru ni balik rumah MIL, dapat la snap pic my husband masa kecik2. Comel siot laki aku time ni. Aku bajet kalau dia tau dari awal aku masa kecik2 yang sememeh itu, confirm kensel hehe. Tapi apa leh buat, dah terlambat bannggg.

Piya's daddy

There's another picture masa dia grad tadika, so cute beneath his tiny mortarboard siap pegang scroll bagai. Tapi demi menghormati permintaan husband, takleh la letak.

Budak2 ni muka berubah2 ye tak? Tak kisah la muka ikut mummy ke daddy ke, as long as she is healthy that is all that matters.

16 comments:

qellissa said...

a'ah lah babe, she really look like your hubby...by the way cute gak ye hubby u masa kecik..hihihi

win@momyShaneQeisha said...

wow adia memang version daddy dia la piya comel ni.style rambut pun sama la.ada juga cam adia.btw she is very cute :)

NeenaAnuar said...

wow! memang sebijik sebijonnn dear! ehehe.. dah besar dah your baby yer! diam tak diam kannn.. and she's really cute! :)

Ermayum said...

memang dah lama pasan acuan bapak sejibik maybe sebab u duk pandang laling u ja - u tak pandang hero hero hensom lain ke hehehe

ratusiput said...

haáhla sama sbiji tp org kate anak pompuan mmg byk ikut muke bapak...comei dedua..

rynas said...

wah muka anak dengan bapak sama...mesti dorang rapat nanti

~ana~ said...

sebijik....kiut gile...


adia, org2 tua kata, klau anak perempuan ikut muka bapak anak lelaki ikut muka mak, sejuk rumah tangga..xtau laa betul ke x..

M.i.r.a.n.d.a said...

sama btol mcm muka daddy die. tp ok ape. org kate sejuk kan kalo ank girl ikut muka ayh. heh. tp mmg berubah2 jgk muka ms kecik. nnt mesti ade 1 time yg piya akn nmpk sama dgn u.

.::WaNiE::. said...

betulll!!! hikhik takpe kecik2 muke daddy, kang besar mesti lebih kepada mak dia pulak :p

ieda said...

aah lah daddy yg cute masa kecik ! .. x kesah dik janji anak2 kita leh jaga dengan sempurna dan berikan dia pelajaran :))

POSH76 said...

gegirl ikut daddy bagus...kiut sgt

Cik Ina Do do Cheng said...

kang akak dah cakap muka piya ngan daddy sebijon. cianlah mummy, jangan kecik hati ye. anak lenkali Insyallah muka mommy.akak suka sama ngan nama piya tu cam unik je.

rATu kEBaYA said...

mmg copy paste muka daddy ye piya. comei.

Queen said...

copy paste uu.... hihi

lagi pedih bile org kt..
"nasib baik ikut hubby..cantek cket"


perghh......rasa down kejap.. =)

gee ryder said...

yes sangat sama :)

| SUE | said...

a'ah la...look like yr hubby, tapi manis macam mummy....

oit awat jarang update?