Thursday, February 10, 2011

Na na na ganu kiteeee

It's been a while and have not been updating this blog for a few days (or week?) now. I am around but I was just too busy to update and when I'm online I'm usually trying to catch up on everything else.

Tapi ye la, salah satu faktor penyumbang:

It was a long weekend last week with the Haari Wilayah + CNY holiday and I noticed tak ramai orang visit my blog, it dropped from Friday to Tuesday.

Iyelah tu, tak update camne orang nak visit ye tak?

Btw to summarize what's been happening, pls find following points:

a. Balik kampung

CNY break, bersama2 memeriahkan highway and jalan raya untuk pulang bercuti ke kampung halaman husband di KB. 4 hari 3 malam tu. Puas ler Hafiyya balik sana. Angpow pun banyak. Eh.

Untuk tidak menghampakan permintaan kawan2, meh upload pic Cik Piya skit. Tak pandang camera, baru la seni skit. Konon.

@PCB

As usual pakej la ye, ada piya dalah mummy dia. actually nak upload banyak, tapi pic aku tak banyak so tak upload la. Boleh gitu?

b. Cuti lagi

My husband need to attend course for 3 days till this Saturday at Kemaman and so, here I come. Best je, husband duk gigih berkursus, aku dengan piya duk menggunakan kemudahan hotel dengan sepenuhnya. Nak gi KT jauh sangat, nak berdua dengan piya je ni I tak konfiden ok.

Panorama dari bilik penginapan. Teka la duk hotel mana, siapa terawal betul teka, I kasi hadiah kecil2an.

Ni corat coret skit. Tadi beli air mineral, nak masak buat air susu si piya ni. 500ml tu RM4.50 ok. Oh lupa I duk hotel. Pastu tadi tengah tolak stroller jalan2 tepi swimming pool ada orang nak berkenalan. Dia ingat I tolak adik/ anak kakak ke. Apakahhhh?

Ok la nak strolling down the white sanded beach with Hafiyya. Ewah white la sgt. Tapi serious cantik ye pantai2 di Pantai timur ni termasuk di PCB (ayat amik hati husband). Cantik2. Ikhlas ni.

Rugi tak bawak bikini dengan pario. Takleh2 nanti kena kutuk cam Fashah Sandha. Hahahahah. Gurau je uols.

18 comments:

SyidaGorjes said...

tak bole nak teka sbb i think i tak pernah sampai sana.rambut cik piya mcm porcupine la.cacak ke depan.cute!nape cikpiya posing tak pandang camera?adakah ini sebahagian daripada didikan awal?hehehehehe

rATu kEBaYA said...

wah.. mummy fiya terlebih muda ye.. tu yg ada orang nak tackle..

adia.. fiya tu dah nampak besar ye..

Queen said...

office mate nik penah cakap..nik katumah takde internet line..sebab tu selalu berinternet kat opis..

walhal die tak tau....kat umah there is sooooo much things to do...
lagi best dari online....

termasukla kemas rumah..masak..minum petang sambil layan sponge bob..muahhahhaha

farahfatihah said...

wahhh patutlah..lama xnampak update...bercoti rupa2nya =)

Ermayum said...

Legend? Impiana? err apa lagi hotel kat sana ek :D

ieda said...

oh jauhya berjalan ke PCB rupenya ..
patut dah lama adia x update yer .. :)

ratusiput said...

amboi bercuti sakan upanye ye..patutla sunyi sepi...tetau ade yg nk berkenalan je...saham tggi lg tu.ehehe..

~ana~ said...

awana kijal kah?

bkn main lagi cik piya bercuti2 yea...

mummy cik piya dah makin slim nmpak nya...huh..jeles ni...:)

NUNU EERA said...

tjuk n3 sma plk ade my n3 yg xsempat nk publish.. tpi i mcm biase la.. destinasi budget jer.. ;)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah sakan ko holiday kan..amani lum sampai pantai timur nie..bila ntah nak bawak dia jalan2 pantai timur..

rynas said...

patutlah lama tak update blog yer..cuti-cuti Malaysia rupanya...

win@momyShaneQeisha said...

bestnya jalan2...piya makin comel.
mama piya nampak muda remaja mana tak org nak tackle...awet muda tu:)

qellissa said...

wah, masih tggi saham mu itu babe..yelah dah jadi mummy pon still kurus lagi sebab tu org nak berkenalan kot..=)..
mcm best je holiday kat tepi pantai ye.

Hantu Kak Limah said...

Best nye cuti...makin comey hafiya ...1 jer pic tu,emm kalo pakai bikini syok tu,byk angin leh masuk..huhuhu

maya amir said...

pantai2 kat pantai timur mmg cantek.. i lagik prefer pantai sana *ewahhh mentang2 laa i org pahang*..kekekeke..alaa..zoom laa lagik gmbr piya yg latest..sure dah beso sket die kan:)

oya said...

lame x ke ganu...

Cik Ina minat Do do Cheng said...

Amboi lamanya tak berupdate, Hafiya mesti dah semakin besarkan.Tiba-tiba rindu plak.

.::WaNiE::. said...

cantiknye pantainye dia